Video  

Video: Santri Dibully Direwangi | Endi Janji Jokowi?

video:-santri-dibully-direwangi-|-endi-janji-jokowi?

KEMPALAN: Opo iku “tunjek poin”

Jare wong londo “to the point” nek ngomong opo-opo langsung sampekno opo karepmu, gak usah kakehan puniko ngalor ngidul.

Tapi awak dewe iki lak londo ireng, dadi “tunjek poin” ngomong blakrak-an ngalor ngidul, rasan-rasan soal opo ae. mulai teko politik, ekonomi, sosial, budaya, sampek soal panganan utowo badok’an.

Wis ayo dulur ndang dipendeliki, iki lo acarae awak dewe “to the point”…eh..”tunjek poin”

Ojo Lali
Subscribe, Share, Like, Comment.
Ben iso lanjut terus olehe tunjek poin. Suwun Lur..

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.